„Crème de la Crème“ - Kaune

Kaunas jau gali trinti rankas ir, apsikaustęs kantrybe, laukti. Dalinuosi džiugia žinia apie būsimą „Crème de la Crème“ filialą ir šiuo metu jam renkamą kolektyvą.

Comments

  1. Kaip gerai, kad galima bus Kaune Serge Lutens kvepalus nusipirkt, o tai aš ieškau, kas man juos iš Prancūzijos parvežtų,valio!!!! Kokiu adresu prekiausit?

    ReplyDelete
  2. Kada atsidarysit? Senokai Akropolyje nebuvau, gal jau ir atsidaret? ;) Tiesa, kvepalu kainos bus aukstesnes nei Prancuzijoje, ar tos pacios? Idomu :)....

    ReplyDelete
  3. Jau atsidarė :)

    ReplyDelete
  4. Laba diena, ką patartumėte iš vyriškų kvepalų, kažką išskirtinio , nesuprantamo, kad būtu vau, tai kvapas, jis toks nesuprantamas!

    ReplyDelete
  5. Žinot, jei kvepalų ieškote būtinai iš „Creme de la creme“, tai tiesiog eičiau ten ir mėginčiau – kad ir visus iš eilės vyriškus kvapus, pradedant „Montale“, „Comme des garcons“, „Byredo“ ir baigiant „Etat libre d‘orange“. Neabejoju, kad rasite tai, kas kvepės nepaprastai. Išskirti kažkurį vieną (ypač žmogui, kurio nepažįsti ir nežinai, kokią kvapų gamą jis mėgsta) – misija neįmanoma :))

    Kita vertus, kitur galima išmėginti ir seną gerą klasiką, kuri turi ryškų veidą ir nebanalias kompozicijas (pvz., Chanel Anthaeus, Guerlain Habit Rouge, Cartier Declaration, Dior Eau Sauvage). Arba ryškųjį Thierry Mugler asortimentą... Tik turėk laiko! :D

    ReplyDelete
  6. Laba diena, ar "Nasomatto" kvepalai tinka ir vyrams? ar ilgai laikosi ant odos? Bei kokie butu idomesni?
    Lauksiu informacijos.

    ReplyDelete
  7. Žinoma tinka, ypač "Duro" (oda, mediena) ir neabejotinas favoritas - "Black Afgano" (hašišas :D)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts