Kalėdų laukimas

Pasirodžius pirmajam sniegui, nebe nuodėmė ir apie nenumaldomai artėjančias Kalėdas prašnekti. Tai turbūt vienintelis laikas metuose, kai kvepiu ne kuo kitu, o „valgomais“, konditerinius kvapus imituojančiais kvepalais. Tuomet jaučiuosi tobuloje harmonijoje su aplinka ir ypač su iš virtuvės sklindančiais aromatais. Meduoliai, imbieriniai sausainėliai ir pyragai, mandarinai, Glühweinas bei kiti kalėdiniai skanumynai – pirmyn!

1. Etat Libre d’Orange „Noël au Balcon“. Be jokios abejonės – tai kalėdinis kvapas Nr.1, labai meistriškai apsimetantis šventiniu meduoliu. Idealiai tinka moterims, trokštančioms pabūti saldžiu desertu šventinį vakarą.


2. Costume National Homme – analogiškas variantas vyrams. Bijau, kad vyrai, įsigiję šių gurmaniškų prieskoninių kvepalų flakoną, labai greitai pastebės sparčiai senkantį jo turinį. Atsakymas į tai būtų paprastas - chercher la femme (taip, taip, kvepėti šiuo aromatu neatsispiria ir moterys).


3. Pirmieji Comme des Garçons kvepalai (jie taip ir vadinasi – tiesiog Comme des Garçons), tiks saldžioms porelėms, kurios kartu visur ir visada, 24 val. per parą. Abiem kvepėti tuo pačiu bus tarsi savotiškas žaidimas – galėsite stebėti, ant kieno odos ryškiau atsiskleis gvazdikėliai, o ant kieno – cinamonas, medus ir kardamonas. Tik neišsigąskit pirmųjų minučių! – aitrus kartumas labai greitai pavirs tikro Glühweino garu.


4. Chanel Coco. Kaip skamba, taip ir kvepia – solidžiai, brangiai, nekasdieniškai. Turbūt pats gražiausias rožių ir be galo stipriai išreikštų gvazdikėlių derinys visoje parfumerijos istorijoje.


5. Antrą Kalėdų dieną, kai nuo maisto, svečių ir permanentinio nieko neveikimo apims sunkumas ir tingulys, kvėpinsiuos Guerlain Mandarine Basilic arba Il Profumo Mandarine. Galimi ir kiti variantai bei variacijos su apelsinais, bergamote ir kitais citrusais – kam kas labiau prie širdies. Šventė tęsiasi!

Comments

  1. Kad kas žinotų, kaip NEkaip ant manęs skleidžiasi Etat Libre d'Orange Noel au Balcon... Jokių meduolių. Kažkokių džiovintų vaisių krūva su "atakvapiu", kurio gal neminėsiu :D

    ReplyDelete
  2. Džiovinti vaisiai skamba labai netgi neblogai ir kalėdiškai, bet va tas "atakvapis"... :D O kaip Tilda Swinton Like This? Man jie turi kažkokio panašumo - abu imituoja šviežią pyrago kvapą.

    ReplyDelete
  3. joa,man tokie atakvapiai buna kai pasikvepinu kokiais saldziais lengvais kvepalais kaip miss dior cherrie and dg rose the one,o visais kitais rimtais kvepalais problemu neturiu.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts