"Kvepalų baras": legalus kvėpinimasis tiesiai nuo lentynų

"Visokių daiktų krautuvėlė" iš Užupio "respublikos" atidarė savo miniatiūtinį filialą mieste - prieš kelias dienas "Europos" prekybos centre pradėjo veikti "Kvepalų baras", kurio lentynose - geidžiamiausi "VDK" bestseleriai. Nors asortimentas kuklus (juk mes jau seniai išlepinti gausios kristianų ir cremedelacreme pasiūlos), bet absoliučiai visas vertas dėmesio, už ką "VDK" ir mylim. Lėkštos ir masėms pataikaujančios produkcijos bare nėra.


Kas naujo ir kas kitaip, nei kitur? Be įprastinės prekybos, "Kvepalų baras" siūlo pasinaudoti pakvėpinimo pasirinktu aromatu paslauga. Už 5 Lt, sako, gausite 5-6 (!) purkštelėjimus. Nors "Douglas" tą pačią paslaugą skelbiasi dovanoją nemokamai, bet kai norisi kažko tauresnio, "Kvepalų baro" meniu tiks labiau.

"Kvepalų baras" prekybos centro "Europa" II a. (foto pasiskolinta iš facebook)
Įdomu, kaip šiai naujai idėjai seksis, nes tokios dar neteko matyti niekur - visur eini ir kvėpiniesi tiek, kiek reikia, laisvai, be jokio mokesčio (tiesa, bent jau Paryžiuje taip elgiantis matydavau tik darbo klasės liaudį, ir jų apsipurškimas man labiau primindavo maudymąsį po dušu nei delikatų pasikvėpinimą). Mokestį, įskaičiuotą į kvepalų kainą, susimokėsi tada, kai sugrįši antrą (o gal tik penktą) kartą nusipirkti tų ramybės nebeduodančių kvepalų - juk nelabai patogu eiti į parduotuvę kvėpintis kas kartą, kai to prireikia ar užsinori. Kita vertus, jei dėl pasirinkto aromato vis dar kyla dvejonių ir nesi iš tų, kurie išdrįstų demonstratyviai apsipurkšti matant visoms konsultantėms, tai tokia paslauga yra būtent tai, ko reikia. Susimoki. ir oriai legaliai purškiesi, kiek patinka. Tik svarbu laiku sustoti.

Asortimentas: "Parfums de Nicolai" Intense kolekcija su naujuoju puikiuoju "Cuir Cuba", Andy Tauer, "Frapin", "Isabey" ir "Carner Barcelona". 

Comments

Popular Posts