Vakaro skaitiniai: kvepalų istorijos „Verslo klasėje“

Po „Ievos“ žurnale (spalio numeryje) pasirodžiusio Eglės Zubkauskaitės straipsnio „Kvapų medžioklė“ dar iki šiol neatsigaunu – tokios falsifikuotos ir akivaizdžiai „nupirktos“ rašliavos apie parfumeriją turbūt apskritai nėra buvę. Tad lapkričio mėnesio Verslo klasėje spausdinamas tekstas Kvepalų istorijos (parengė Ramunė Sakalauskaitė), besidomintiems parfumerija, bus tarsi savotiška kompensacija. Iš pokalbio su „Creme de la creme“ parduotuvės direktore Diana Podmostko atsiradusi publikacija turėtų sudominti tuos, kurie dar tik pradeda tyrinėti nišinės parfumerijos pasaulį – tikrai bus atradimų, tikrai bus įdomių Dianos minčių ir pasvarstymų, ir tikrai bus elementarios, tačiau autentiškos informacijos... Tuo tarpu rimčiau besidomintieji kvepalais ir toliau skaitys pirminius šaltinius. Nors tikėtina, kad stiprių teminių tekstų galime sulaukti ir lietuvių žiniasklaidoje – atrodo, kad redaktoriai pagaliau atrado neišeksploatuotą temą, ir dabar bent kartą per mėnesį į eterį paleidžia po parfumerinę istoriją.

Comments

  1. Myliu Margot blogą, tik galėtum jį rašyti dažniau. Žinai kodėl pasirodo tokie tekstai? Nes nėra pagrindo, nėra nuo ko atsispirti. Nors nuo Turino atsispirtų, tada viskas stotų į savas vėžias.

    ReplyDelete
  2. Ačiū už gerus žodžius :)
    Aš problemą matau tame, kad patiems rašantiesiems tiesiog ne itin įdomu. Jie tik dirba savo darbą, t.y. žurnalisto darbą, ir neturi nei laiko, nei noro gilintis į aprašomą temą, nes tos temos žiniasklaidoje keičiasi kasdien. Taip ir einama paviršiumi...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts