LUSH Karma - nemėgstantiems pačiulio

Retai būna, kad nusipirkčiau kvepalus nepratestavusi jų kelis kartus, netgi jeigu jie kainuoja iki 100 Lt. O su šiais - istorija unikali: atėjau, pauosčiau, turiu ir jau kvepiu nuo pat ryto. Tokio linksmo apelsininio pačiulio dar nebuvo tekę sutikti. Kažkodėl net priminė legendinę kramtoškę iš mano vaikystės "Trys paršiukai". Todėl sakau, kad "Karmą" reikia išmėginti visiems pačiulio nedraugams. Ir jei po to jūsų santykis su šia kvapiąja medžiaga vistiek liks nepakitęs, tik tuomet skelbkite verdiktą pačiuliniams kvepalams, ir tai bus beveik objektyvu.

LUSH "Karma" karmos gal ir nepagerins, bet nuotaiką - gali. Beje, patvarumui rašau net devynetuką, nes sunku patikėti, kad daug natūralių komponentų turintis kvapas laikytųsi taip ilgai.


Comments

  1. Tomai, Vilniaus "Panoramoje" atsidarė firminė "LUSH" parduotuvėlė ;)

    ReplyDelete
  2. Nustebino pasakymas "sunku patikėti, kad daug natūralių komponentų turintis kvapas laikytųsi taip ilgai." Kodėl? Ar, pvz., Patricia de Nicolaï kvepalai, garsėjantys gausiai naudojamomis natūraliomis medžiagomis, laikosi blogai? Guerlain, Chanel - netgi reformuluoti senieji kvapai, vis tik netapę beveik vien sintetiniais? Jau nekalbant apie legendomis apipintus, netaupant natūralių medžiagų komponuotus jų senuosius kūrinius, kurių mes nebespėjom pauostyt...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biologe, na ir kas gi dabar patikrins, kiek tuose dabartiniuose Chanel ir Guerlain belikę natūralių medžiagų? :)) Aš šiuo atveju Karmą lyginau su natūraliais kvepalais, kurie, kiek man teko mėginti, išgaruoja nuo odos jau po 3 val., tad iš čia ir ta nuostaba. Nors gal ir veltui - LUSH teiginių apie išskirtinį jų produktų natūralumą irgi nepatikrinsim :)))

      Delete

Post a Comment

Popular Posts