Profesionalus patarimas: kaip kvepėti ryškiai, bet ne įžūliai?

Kaip kvėpintis, kad kvepėtum ryškiai, bet ne per stipriai? Variantas, kai likus minutei iki išėjimo pro namų duris, kvepalais apsipurškiama nuo galvos iki kojų – nevykęs ir netgi prasčiokiškas savo įžūliu demonstratyvumu. Na, nebent jūs tokio efekto ir siekiate. Tačiau yra ir kitų, kiek subtilesnių būdų aplinkiniams palikti kvepiančią žinutę apie save. Tarkim, galima pasinaudoti originaliais Annick Goutal dukters (kompanijoje einančios meno direktorės pareigas), Camille Goutal patarimais, kurie man pasirodė verti bent jau pabandymo - tiesa, manau, kad tai labiau tiks proginiam išėjimui nei rutininiam pasiruošimui darbo dienai:

- stiprių kvepalų (Camille taip elgiasi su Guerlain Mitsouko) dėvėjimo išvakarėse lengvai iškvėpinkite drabužį, kuriuo vilkėsite kitą dieną. Ryte kvapas ant jo bus pakitęs nežymiai, gerai išsilaikęs ir ne per stiprus!
- ryte, išėjus iš dušo, palenkite galvą ir porą kartų papurkškite sprandą, po to lengvai pakvėpinkite plaukus (flakoną laikydami maždaug sprindžio atstumu);
- vakarop kvapą galima atšviežinti vienu lengvu purkštelėjimu.

Yra racijos, ar ne?

Comments

  1. Aha, tenka visai dažnai susidurti su tuo, kad labai norisi kvepėt, pavyzdžiui, TOMU FORDU, bet dėl kvapo intensyvumo kaskart ryte pauostęs buteliuko karūną (kamštelį) liūdnai jį pastatau ant vonios lentynos. Patarimai geri, bet kaip atsispirti tam rytiniam ritualui - purkštelėjimui ir "liūdnų erdvių" (koridoriaus, namo prieangio, mašinos salono) nuspalvinimui ryte?

    ReplyDelete
  2. Na, jeigu kasryt nereikia važiuoti viešuoju transportu, jeigu turi privilegiją kabinete dirbti vienas, tuomet, manau, galima savęs ir nevaržyti :D

    ReplyDelete
  3. O cia apie kokius Tom Ford ? Extreme ? kalba eina ? :) planuoju internetu pirkti ta kvapa :) ar jis toks galingas ir stiprus ? :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts